Rusine Le Theatre (UNITER)!

By on 1-14-2013 in Traite

Prietena mea a ales minunata locatie a restaurantului Le Theatre (UNITER) pentru a organiza petrecerea de botez a bebelusului ei. Mare greseala! Iar noi toate am sustinut-o, fir-ar sa fie! Motivele au fost doua: proximitatea fata de Biserica Alba unde se oficia slujba de botez si calitatea de a fi un loc cu adevarat frumos. Sincer, nu merita!

In primul rand, serviciile! Proaste, proaste, proaste. Asta stiam demult, dar am sperat cu totii ca la un botez e altfel. Nu a fost!

Pusul pe jecmaneala! Alla grande! Aperitivele au fost minuscule si foarte, foarte putine, iar invitatii care a ajuns mai tarziu n-au mai prins nimic… Of, si daca n-am fi specificat inainte, cand s-a discutat cu personalul, chiar cu bucatarul de fapt, sa le faca rezonabile si nu atat de mici incat sa jigneasca invitatii… Vainly!

Ce sa mai zic, fripturile au fost fade, dar sa trecem peste astea. Faptele cu adevarat grave abia urmeaza…

Si-au oprit din bauturi (sa bea si gura lor Prosecco ca altfel probabil ca nu-si permit…), au asteptat sa plece prietena mea si s-au adresat nasei cerand bani pe cafea desi era inclusa in pretul negociat initial, iar la final bunica sarbatoritului s-a trezit cu capacul de la aparatul de absorbit fum, fix in cap! I s-au spart si capul si ochelarii… Iar angajatii au spus… ca le pare rau…

Tortul, adus de la o cofetarie scumpa a capitalei a devenit… fulgi de gheata. Si uite asa invitatii au crezut ca li se da tort cu inghetata in mijlocul iernii, iar el, saracul era doar un tort fin de cacao cu crema de iaurt… Dar n-a fost sa fie!

Ei ce ziceti? Si apoi alergam dupa ei sa ne dea inapoi banii pe cafea si sa plateasca ochelarii femeii… Pe primii i-am recuperat intr-un final, iar pentru ochelari inca asteapta prietena mea. Ca sa nu mai zic care a fost solutia lor: au luat ei ochelarii sa le lipeasca rama si au decis ca lentilele sunt inca foarte bune…

Iar patronii, desi prezenti in restaurant intr-una din aceste dati, nu au aparut nici macar sa-si ceara scuze!

Halal oameni! De-om mai calca noi pe acolo! Si ce pacat de terasa aia superba!!!!!

 

 

cialis kaufen salt lake to pocatello modafinil online anavar

perfect bodybuilding tri mix bodybuilder wallpaper download