Happy Chili Life

By on 5-14-2013 in Dedicate

Astazi este ziua unei persoane foarte dragi mie. Am cunoscut-o cu 7 ani in urma…

Intr-un birou rece si provizoriu… a intrat o tipa inalta, slaba, frumoasa, cu ochi stralucitori! Am avut o discutie relativ scurta, dar plina de… efecte pe termen lung. Si de atunci am ramas aproape, la propriu si la figurat. De fapt, ni s-au amestecat propriul si figuratul, iar in noul microclimat aparut zboara fluturi de toate culorile, cresc orhidee din cele mai speciale, inoata pesti exotici, zburda ganduri si dorinte de primavara paradisiaca in decor de ardei rosii, iuti si norocosi. Din cand in cand, zbucium adanc cu parfum greu de Alfama scurge lacrimi de dor… de duca.

Prietena mea (o calitate pe care indraznesc sa mi-o asum) este una dintre acele fiinte careia daca ii spui 2 litere, ti-a continuat ea propozitia. Destainuirea. Bucuria. Suferinta.

Poate parea de piatra, poate parea indiferenta, poate induce frica, te poate intepeni in usa cu ton de jazz suparat, poate sparge geamuri intr-o furtuna spontana de vara, dar o sa zaresti mereu in coltul irisului ei, un colt de pagina gata indoit ca sa iti dea ce ai nevoie, la nevoie.

Ne-au legat “coincidente”, ispite, simboluri, intuitii. S-a adaugat o simultana dospire de magie in pantece. Se continua cu multa iubire!

La multi ani, fluture! Sa fii mereu just the way you are, cum spune cineva drag tie si ever fall in love with something cum iti ureaza alte doua fete speciale din noul val!

Te iubesc pe tine si tot stolul tau cel colorat:)

 


steroid pills for sale etizest 1 kamagra apteka

best lifting straps bodybuilding trimix prescription online best lifting straps bodybuilding
Steroid Free Natural Bodybuilding Transformation weight gain using low dose anavar Bodybuilding Diet