Sa-mi traiasca cea mai buna prietena: MAMA!

By on 8-29-2013 in Dedicate, Iubite

Primul impuls este sa-i spun la multi ani celei mai bune prietene pe care mi-a dat-o Universul. Pana de curand mi se parea cea mai importanta calitate a relatiei noastre. De ceva timp insa, de cand am devenit si eu mama, valoarea sentimentala a relatiei noastre biologice s-a expandat exponential.

Vreau sa strig MULTUMESC ca ni s-au intersectat vietile atat de frumos, atat de profund si de spectaculos, atat de liber! Caci ei ii datorez in totalitate calitatile de a fi de open-minded, open-hearted, open-handed🙂

Si iti mai Multumesc, Mama, ca mi-ai oferit cel mai frumos model pentru ceea ce inseamna a-ti urma vocatia. Caci, nu stiu daca stiti, mama este tot ceea ce trebuie sa fie – din punctul meu de vedere – Profesorul. Dascalul. Omul. Mama isi iubeste meseria asa cum putini o fac. Isi iubeste si isi cunoaste fiecare elev in parte, pret de generatii intregi. Stie sa activeze in fiecare din ei ce au mai bun. Mama ii ofera fiecaruia revelatia minunii din el insusi. Mama le arata copiilor ei cat sunt de talentati, de creativi, de capabili sa realizeze lucruri la care nici nu se gandeau.

 

LA MULTI ANI minunata mea Coca, mama, prietena, bunica, sotie, sora, partenera, dascal! Sa ne traiesti sanatoasa, sfatoasa, gurmandicioasa, bucuroasa, sarcasticioasa, copilaroasa, miloasa, scenaricioasa, panicoasa, iubicioasa!!

Lav, lav, lav!

modafinilstar

encyclopedia of bodybuilding pdf gyms in cuyahoga falls ohio liquid chalk bodybuilding