Scena

By on 2-07-2012 in Dedicate

Scena. Goala. Te furisezi intr-o seara cand ar fi trebuit sa fie totul incuiat. Si cu toate astea, cineva …. a uitat sa incuie usa de la scena. Apare deja prima intrebare de care te agati. Sa fie destinul? Sau macar o coincidenta care iti da putere sa mergi mai departe?

 


 

Intuneric doar partial. Sa fi uitat cineva un reflector aprins? Ar fi prea de tot!

Scaune. De asemenea goale. Asteptand. Oameni. Pe care sa-i faci tu fericiti. Printr-o vorba, printr-un gest, printr-o privire. Care pe ei ii poarta departe. De tot ce vor sa uite in momentul acela.

Ingenunchiezi. In fata acelor suflete care isi asteapta salvarea tocmai de la tine. O responsabilitate pe care ti-ai dori-o atat de mult. Lacrimi. De frica viselor care ar putea sa nu se indeplineasca. Putere. Data de aceleasi lacrimi.Inchizi ochii. Intinzi mainile. Catre visele tale. Ti-au auzit strigatul.

Scena devine brusc mult prea luminoasa. Si zgomotul care se aude? Aşa un zgomot puternic pot face niste aripi de vise? Plutesti deasupra scaunelor. De fapt deasupra capetelor celor care te vor. Ti-au auzit zborul pentru ca ridica cu totii capetele. Implorandu-te din ochi. Sa-i porti cu tine pe acele meleaguri fermecate pe care ei le vad in zborul tău. Ei nu-ti simt jertfa. Ei doar o savureaza. Nu-i dezamagi. Lupta pentru ei. Chiar daca te vei prabusi. Va ramane stralucirea. Si cenusa.

Din care vei putea renaste.

 

anabolen kopen afinil express coupon hgh cycle

protein bodybuilding calculator dianabol cycle core bodybuilding