7 * infinit

By on 4-10-2014 in Iubite, Traite

acum 7 ani trecusera vreo 10 zile de cand il vazusem in Spice. statea la aceeasi masa cu noi. era cu doua fete. si eu cu un baiat. i-am vazut ochii. i-am prins din greseala privirea. care mi-a sapat pana in stomac. dupa cateva minute, i-am spus prietenei mele ca imi place de el. dupa 7 ani de zile va spun tuturor ca il iubesc cu toata fiinta mea.

si povestea a continuat frumos si lin. ne-am intalnit intamplator a doua zi, am vorbit, am aflat ca pleaca de sarbatori din Bucuresti si… atat. si apoi amandoi am mers la o petrecere pe 13 aprilie afland ca celalalt vine si el. si s-a intamplat. explozia aceea interioara pe care cartile si oamenii de stiinta tot incearca sa o explice complicat, iar ea se cheama simplu, indragosteala.

nu stiu daca suna siropos, nu mi-as dori, dar este o realitate frumoasa, asa cum v-o doresc fiecaruia dintre voi, adaptata desigur, la ce va doriti si voi. caci aici e de fapt, esenta iubirii si armoniei, cred eu, in ce iti doresti si cum primesti ce ti se da si cum alegi si tot asa…

eu mi-am dorit armonie si bucurie si brate inconjurande-mi la propriu si la figurat. adica pe El.

multumesc.

iubire.

 

 

cheap data entry super p force buy careprost

bodybuilding san francisco ejercicios para brazos healthy food recipes for bodybuilding

new york prom limousines

becoming a professional bodybuilder hollywood x john little bodybuilding
Julian Tanaka – Motivaci_n por 3 ! Fitness , culturismo foro Wellness y Bodybuilding – Fitness y Musculaci_n
Anabolic Steroids Reviews / Where To Buy Steroids Legally ractopamine bodybuilding Hair dye reactions