Intrebare dupa un week-end la Mamaia

By on 8-04-2014 in Traite

dragii mei care iesiti in Spice/Music Club/Coyote Cafe/locuri cu muzica faina si mai ales de dans (din Bucuresti),

 

am o mare, mare curiozitate: cand va duceti la Mamaia, unde va distrati/dansati/clubariti?

ca io am stat acolo 2 seri si n-am gasit ceva sa-mi placa. si zau ca nu sunt o persoana dificila cand vine vorba de distractie.

am nimerit in prima seara intr-un “club”  de pe plaja, cu nume nebunesc, ceea ce mi-a dat mari sperante. pe care le-am… baut, vorba lui Malaele. si atat. no fun, no joy, no happy people. tocuri de 15 cm pe nisip – vaaai saracutele cum se chinuie … cred ca se prefac doar ca beau caci daca ar bea cu adevarat, ar trebui sa mearga la toaleta, ceea ce ar fi o (savuroasa) aventura – mese goale (90%) care isi asteptau bastanii (banuiesc ca nu te puteai aseza fara sa garantezi o consumatie uriasa), un set-up foarte frumos cu buturugi pe nisip si oameni nu asa frumosi cum speram eu sa gasesc. in general mi se spune ca sunt idealista, stiu.

dar – nu-i asa? – poti uita de toate neajunsurile astea, daca ai MUZICA! buna. care te trage la batzaiala, la fredonat. dar nu. nimic. nici macar o melodie care sa te anime, sa te faca sa iti doresti (sa te descalti si) sa dansezi… am gasit doar boom boom si iar boom boom. ce trist.

 

a doua seara ne-am decis sa incercam un club cu nume celebru pentru dansaretii din Bucuresti, e adevarat mai pentru oamenii simpli atunci cand simplu = doar dornic de distractie si de dans.

ei bine, jumatate din populatia de acolo erau underage! un pic mai harnica daca eram, le-as fi putut fi mama.

dar nu m-am lasat. doua ceasuri am dansat cat sa-mi potolesc frustrarea. le iesisera ochii din cap ca la pepeni cand ne vedeau pe noi cum ne prostim, dar si eu, recunosc, am invatat niste figuri noi de dans (mare noroc cu Jagermeister-ul anyway).

cu intrebarea insa, tot am ramas.

no dragilor, luminati-ma.

 

 

dance