La Multi Ani, Valentin!

By on 3-04-2012 in Dedicate

i-am promis mai demult maseurului meu (care intre timp mi-a devenit unul dintre cei mai buni prieteni) ca o sa scriu despre el…

si cred ca i-a venit vremea pentru ca astazi este… ziua lui

Valentin, dragul meu, o sa incep prin a-ti ura la multi ani, multa sanatate, armonie si s-o tii tot asa! In tot ce vrei tu…

Sa va povestesc!

pe Valentin l-am cunoscut acum 3 ani de zile. Cautam un loc unde sa mi se faca un masaj (perfect) terapeutic pentru spate… si universul mi l-a scos pe El in cale. Prietena mea se ducea deja la el, dar atunci cand i-a zis ca mai vrea cineva sa vina la masaj, i-a spus ca e foarte aglomerat dupa-amiaza si ca nu are cum. si atunci mi l-a pus pe speaker si l-am intrebat cum sa rezolv problemele mele de spate:)

zis si facut… ce mi-a zis el acolo. Dupa care, la ceva vreme, m-a anuntat prin prietena mea ca s-a eliberat un loc. m-am “executat” imediat. era pentru prima oara cand mergeam la masaj la un barbat si eram foarte curioasa. dar aveam si emotii. nu sunt o tipa exagerat de pudica, dar nici nu-mi doresc ca masajul sa fie mai mult tensiune decat relaxare:)

in sfarsit, m-am dus, m-am dezbracat, m-am intins, a venit Valentin  – un baiat frumos, ceea ce nu m-a ajutat deloc – si dupa ce m-a salutat, m-a intrebat daca sunt Sagetator… Zic: Da, ca si cand, am ascendent si e foarte prezent. Aha, raspunde el, de doua saptamani mi-am dat seama… Ooook, tensiunea creste. Asta imi lipsea, un maseur dragutz care sa imi citeasca si aura:)))

Tu, ce zodie esti? il intreb cu emotie. Pesti zice el, cu ascendent in Balanta.   Fuck, gandesc eu. Am cam bagat-o pe maneca cu un Peste. Poate ma salveaza Balanta din el…hahahaha

Si uite asa au trecut 3 ani… Frumosi. Relaxati. Vorbiti. Fooooarte vorbiti, de altfel. Slava Cerului, tensiunea s-a pierdut pe drum si si-a facut loc relaxarea prieteniei.

Da, Valentin al meu poate dezlega multe mistere. Din vise, din vorbe, din boli, din Univers. Dar partea cea mai frumoasa si paradoxala poate este ca, desi pare un atotcititor ezoteric, este foarte BARBAT! Stiu, nu e neaparat foarte util:))). Dar linistiti-va, Valentin este si un individ cu care poti vorbi linistit despre bune, rele si despre cele ce va’ sa vina.  Daca ajungeti la el, puneti-i intrebari. Despre orice. Ajuta si la imprastierea tensiunii create de voi (aproape) goale, pe un pat si el cu mainile-i puternice umbland in sus si in jos pe spate…, dar ajuta si la aflarea multor adevaruri pe care le-ati ascuns deep, deep-down in interiorul vostru si care, ramase acolo pot duce la stari foarte neplacute.  Eu ii zic cateodata, mai in gluma, mai in serios, ca am venit pentru egalizarea energiilor. Si el intelege. Si isi face treaba! Nu va ganditi la negandite:)))) Ideea e ca ma duc in pragul unei raceli sau in cine stie ce stare de nervi si plec… foarte vesela. Repet, oricat ar suna de erotic, asta e doar in mintea noastra. Nu e nimic abscons, e vorba de masaj si de energii foarte bune.

Noi suntem un grup mare de fani, unii mai fideli decat altii, de ambele sexe, care ne bucuram periodic de forta mainilor si gandurilor lui Valentin.

Singurul lucru la care trebuie sa fiti un pic atente/atenti este ca s-ar putea sa va ghiceasca unele ganduri:) Dar nu-i bai, stie el sa aleaga ce-i mai bun…

La multi ani inca o data dragul meu Guru! Pardon, Valentin:) The Universe and I love you. But you already know this…:)))

 

 

 

 

 

clenbuterol buy indocin

sleeping pills uk clenbuterol cure

becoming a bodybuilder fisiokinesiterapia significato bodybuilding chest workout for mass
Chinese Bodybuilding Comes of Age buy british dragon anavar Bodybuilding And Lower Back Pain!