La Multi Ani, mamelor mele!

By on 3-08-2012 in Dedicate


T & C nu este o formatie de R&B!

T & C sunt mamele mele! Cele mai frumoase, intelegente, empatice si iubitoare mame de pe Terra! Ba chiar din Univers as zice, din moment ce le-am ales inainte sa sosesc aici, nu?

Fiintele acestea minunate, de 35 de ani incoace, stiu tot despre mine: ce vreau si cand vreau, ce nu vreau si cand o sa vreau, de ce nu vreau si cum as putea totusi sa vreau si, bineinteles, cum sa ajunga la mine tot ceea ce vreau!

Cand eram mica erau 3, ca era si bunica. De altfel, singura strigata Mami de catre gagalicea care aparuse in familie. La multi ani, Mami, oriunde esti, probabil din nou intr-o familie frumoasa, cine stie cat de aproape de mine, de noi… Te iubim acolo dar mai ales aici, la noi in suflet si in amintiri.

Sa revenim la cele doua minuni care imi bucura existenta! T este sora cea mare. Ca atitudine, mai ales. Ea este cea care nu admite raul in preajma mea. Cu niciun chip. A construit un zid imaginar si nici cea mai “nevinovata neplacere” nu poate patrunde acolo. Daca cumva a reusit cat de putin, sageti de priviri negre si sfaramatoare de rele-intentii o vor rapune. Dar tot T este si cea mai sensibila la cuvinte frumoase si imbratisari tandre. Deci, combinatia ideala!

Cand eram mica, T veghea ca temele pentru scoala sa fie facute perfect, desenele sa fie… veridice, iar relatiile cu profesorii… simpatice. Si i-a reusit! Acum tot ce ceea ce iese din mana mea trebuie sa fie perfect, machiajul si combinatiile de haine, nu atat veridice, cat spectaculoase (ce vreti, am fost flexibila:))))), iar relatiile cu oamenii, intuitiv… plastice si elastice.

Tot T este reminderul meu. Am ceva de facut si nu vreau sa uit, T este la post si ma anunta. T este o bucurie de om, cu un creier brici care, trebuie sa recunosc, ma sperie. Nu uita nimic, niciodata. Are grija de toata lumea din jurul ei. Dar are si ea anumite simpatii… Pe langa adorata-subsemnata, ma refer.

O iubesc pe T pentru candoarea ei atat de incapatoare, pentru respectul pe care mi-l dedica la fiecare cuvant si gand, pentru cicaleala fara de care m-as teme sa pasesc, pentru o viata daruita-mi cu bucurie! Ba chiar pot sa spun ca T sunt eu:) pentru ca fara T, eu n-as fi asa cum sunt…

Sa trecem la C! C este opusul lui T. C este copilul familiei, alintata noastra a tuturor. Dar si a ei insesi. C este exemplul perfect de om deschis la (aproape) orice. O s-o intrige acum de exemplu ca am lasat “aproape”:))) C vrea sa stabileasca mereu adevarul. Cu orice pret si orice jertfa. C este cel mai inteligent si speculativ om de pe Pamant. C este creativa si exigenta cu ea insasi. Ei ii datorez placerea mea de a scrie caci m-a motivat de mica sa scriu, sa scriu, sa scriu. C este ironica. Acid-ironica. Dar se potriveste in puzzle caci toti suntem cam la fel. C este Rrr-ita. Iar eu iubesc asta. C rade mult. C exploreaza mult. C stimuleaza mult si pe multi. C intarata mult si pe multi. Tot intru stimulare mentala. C a fost pionier de creativitate si de deschidere cu elevii ei. A stiut cand sa zambeasca, cand sa incurajeze, cand sa urle sau cand sa mobilizeze. Dar si urletul a iesit altfel… razaretz adica. C este exemplul perfect de om care si-a gasit si urmat vocatia profesionala. Si asta se citeste in iubirea pe care i-o dedica elevii peste ani.

La multi ani, T&C! Prietenele mele, confidentele mele, companioanele mele, bucuriile mele!

Si tie sa-ti traim, M, ca fara tine nu am intelege feminitatea de sotie, cumnata, fiica…

Sa nu uitati, T & C, sunteti cele mai tari femei din galaxie!

how to find credible sources next gen data solution primus ray fitness boot camp raleigh nc super kamagra wachstumshormone kaufen