Surprize la un spital bucurestean

By on 3-15-2012 in Traite

Mi-am inceput fiecare din zilele saptamanii acesteia la un spital bucurestean, cu teama de ambient, cu emotie de interactiune nervoasa, cu stresul inconfundabilului miros…

Daaar, surprizaaaa!

Spitalul – este vorba de Spitalul de Nefrologie Carol Davila, din centrul Bucurestiului – este superb! Si e de stat, sa ne intelegem. Este format din doua cladiri, una pe stil vechi si una moderna, ambele arata ca “scoase din cutie”, totul straluceste de curatenie, siiiiiiiii… toate cadrele medicale sunt deosebit de dragutze si politicoase!!!! Sincer, mie asa ceva nu mi s-a mai intamplat!

 

 

Este adevarat ca mai au de lucru pe ici-colo la organizarea/gestionarea  programului de investigatii la care trebuie sa se supuna pacientii, la aprovizionarea unelor bai cu hartie igienica sau a cabinetelor de ecografie cu servetele, dar nu te mai poti supara atat de tare pe ei cand ii vezi cat de frumos iti vorbesc.

Intr-un spital de stat din Romania, sa te conduca infirmiera/asistenta sau chiar doctorul la diversele cabinete de investigatii???? Wow!

Si, in plus, oameni buni, NU MIROASE A SPITAL! Oare cum au reusit…?

 

Deci, FELICITARI!!!!

 

 

anabolic guru

total gym bodybuilding cjc 1295 for sale bodybuilding diets plans

buy sibutramine online levitra precio farmacia