Oda delicatetii!

By on 3-18-2012 in Dedicate

Am cunoscut-o pe printesa despre care urmeaza sa va povestesc, cu 21 de ani in urma! Mult, nu-i asa? Eram colege de clasa in liceul in care studiam amandoua si ne reunea pasiunea comuna pentru Alain Delon, Roxette si… sorici.

Anii au trecut si fata timida cu parul luuuung, foarte lung, s-a transformat intr-o delicata si sensibila tanara doamna, intr-un suflet de artist care ii conduce echilibrat pasii intre realitate si boemie, intr-o mare iubitoare de teatru si de momente intense si de imbratisari incarcatoare de bine, intr-o pasionata a delicateselor (de orice fel), intr-o mama atat de mandra de un baiat atat de destept si de frumos, intr-o sotie bucuroasa de sotul ei, intr-o prietena buna, atenta si lipita tacit de nevoile noastre. 

Draga mea L, pentru ca sunt bucuroasa ca existi in viata mea, iti dedic florile de cires din toata lumea, iti trimit razele cele mai colorate (ca e nevoie de contrast, stii tu de ce) sa se astearna in calea pasilor tai eleganti si ma las forever coplesita de delicatetea gandurilor si privirilor tale! Ti voglio bene!

si la multi ani!!!!:)

israel pharmacy modafinil and alcohol

Great Time to Buy Bitcoin as best bitcoin exchange JPMorgan Buys Bitcoin-Bullish WePay in