Parfum de backstage

By on 3-26-2012 in Vazute

Teatrul National din Bucuresti, Sala Mare. Arhiplina. Scena. Incet-incet se umple si ea. De oamenii, de replici, de energie. Pe langa si printre ei isi fac loc decoruri de-o amploare careia, cu siguranta, teatrul romanesc ii ducea dorul.

Vizita Batranei Doamne! M-am dus cu teama ca Maia Morgenstern isi va sorbi cafeaua in aplauzele colegilor. Slava Cerului, n-a venit ea. A venit cealalta Maia, cu versatilitatea ei de care ne-am indragostit cu ani in urma, cu o actorie corecta, cu ura si dragoste si mila intr-o poveste grea de viata. Si cu o silueta superba!

Multi actori buni are Romania asta! Ce mandrie e sa-i vezi cum transpira, cum plang, cum sunt beti, bucurosi, suparati, disperati. Si mai ales cum vor sa omoare din saracie. Fara sa-si asume nimic. Ajungand la implorarea sinuciderii. Exact ca noi toti, in viata de zi cu zi, la toate scarile si conditiile.

Bravo Mircea Rusu, Albulescu, Marius Rizea, Costel Constantin, Mihai Calin, Victoria Dicu, Marius Manole, Dragos Ionescu! Bravo tuturor!

Am ramas cu bucuria ca teatrul romanesc exista si nu va muri prea curand. Si am mai ramas cu mirosul care a napustit in sala la deschiderea scenei… ascunzator de cele mai grele si mai zbuciumate trairi ale artistilor romani! Si provocator de senzatii… creative.

 

 

 

seo services list atlanta seo top seo company

waklert

bodybuilding jamie elevaciones frontales bodybuilding schedule workout

anadrol pill eurochem labs zyban sat?n al kamagras

free shipping promo code for bodybuilding.com st louis personal trainer bodybuilding micronized creatine
How to Buy Bitcoin for $1 with the Time Machine of Blockchain Startup WordCoin considering a career change You should start worrying when investors borrow to buy bitcoins