Trist, ArCub! Teatrul Globe merita mai mult!

By on 7-12-2012 in Traite

Stiu ca e foarte cool sa ai vreo 4-5 bannere care sa troneze in jurul scenei unui eveniment pe care l-ai organizat… da, toata lumea vede ArCub si le ramane pe retina… Dar domnii de la ArCub nu stiu oare ca, si daca evenimentul este un esec, acelasi brand ramane pe aceeasi retina????

Au adus Teatrul Globe al celebrului Shakeaspeare, in Bucuresti. Foooarte frumoasa initiativa! Au permis ca intrarea sa fie gratuita la acest eveniment. Exceptionaaaala initiativa!

Ce rost au avut insa toate aceste initiative din moment ce din piesa nu s-a auzit nimic??? Ne rugam cu totii ca actorii sa mai treaca din cand in cand pe langa un microfon instalat pe un stativ la marginea scenei. De microfoane lavaliere ati auzit, domnii mei? Stiti oare ca aceasta este o conditie esentiala pentru un spectacol organizat in aer liber?? Unde oricum nu se poate vedea mare lucru pentru ca este doar o piata unde nu s-a investit in asezarea scaunelor in amfiteatru? Dar acesta ar fi fost un lux pentru Romania, stiu…  Lavalierele insa erau un must pentru niste oameni care s-au straduit din rasputeri sa joace pe o temperatura de 40 de grade, cu costume grele de catifea, cu o dictie impecabila pe care organizatorii nostri nu au stiut insa s-o respecte, cu un public insetat de teatru adevarat si venit in numar mare cu speranta (inepuizabila… ce resurse au si romanii astia…) ca vor gasi un eveniment organizat mai bine de aceasta data… N-a fost sa fie… Spatiul s-a golit incet, incet… sper din toata inima ca nu pana la a ramane gol (eu nu am am avut forta sa-i vad pe actorii londonezi cum se chinuie inutil si m-am retras dupa jumatate de ora), incat sa-i dezamageasca pe artisti.

Mai aveti cateva ore sa remediati situatia pentru cel de-al doilea spectacol… daca sunteti in stare! Daca nu, pe viitor, inchiriati o sala de teatru, caci Teatrul Globe merita!

 

ps. in timpul piesei, cu o mare nonsalanta, se deplasau camioane Luxten pe langa scena, livrandu-si probabil marfa… romanii sunt buni la sincronizari, stiu!

 


comprar testosterona online