Tabara de sampanie de la Stejeris

By on 8-13-2012 in Traite

Ati fost vreodata in Tabara de Sampanie de la Stejeris? Nici nu cred ca aveati cum tinand cont ca este un concept nou, creat si implementat de gasca cu care mi-am petrecut… cununia civila! Dar daca vreti, – pe bani muuulti – va vindem ideea!

 

A fost anul trecut pe vremea asta si s-a intamplat intr-un week-end de vis. La Brasov. La Stejeris mai exact, pe drumul care duce catre Poiana Brasov. Cu unele mici coborari prin oras. In care mi-au tremurat picioarele (nu de la sampanie, ci de la emotii), in care am spus DA, sau in care tot orasul a fost fotografiat… la picioarele noastre:)

3 zile, 20 de sticle de sampanie Jacobs Creek (20 cel putin, nu mai stiu exact numarul), rochii colorate, veselie multa, accesorii pamponate, o gasca minunata de prieteni, nasi, parinti si… noi doi!

 

Nu mai stiu exact cronologia, dar va pot povesti ce imi aduc aminte! Inainte de toate, trebuie sa va spun ca accesoriul meu de par, marca Kristina Dragomir, a facut furori si victime. Noroc ca nu cu prejudicii. Nu glumesc, era cat pe aci’ sa se ciocneasca doua masini deoarece soferii se holbau la el. Hm… Apoi, taximetristul care mi-a adus fetele cucuiete la Primarie, atunci cand m-a vazut, a zis ca ar vrea sa ma filmeze ca el asa ceva nu a mai pomenit. Ba chiar, uimit, le-a intrebat pe prietenele mele daca mirele stie ce sotie fitzoasa isi ia. Urmatorul soc l-a suferit ofitzereasa de stare civila, care a ramas blocata zarindu-l. Norocul meu a fost ca am profitat repede de moment si i-am zis ” aaa, ce norocosi suntem ca sunteti o persoana zambitoare” Si uite asa, a trebuit sa zambeasca, nu a mai avut ce face. Recunosc ca acesta era unul dintre cele mai mari stresuri ale mele, ca doamna sa nu fie o acritura care sa dea rasol la ce zice ea acolo si sa nu schiteze nici cel mai mic zambet in unul dintre momentele noastre cele mai fericite. Stress erased, Thank God!

 

Alta bucurie mare, mare a fost ca toata lumea a tinut cont de rugamintea noastra (bineinteles, mai mult a mea), de a purta haine colorate. Si se vede in poze ca a meritat. Si le multumesc.

Sunt foarte fericita ca am facut cununia acolo, in orasul meu preferat (in mod vizionar, dinainte sa-l cunosc pe Laur), cu atatia oameni dragi mie, cu muuulta energie pozitiva, cu o vreme minunata, cu mancare buna si bautura si mai si (asa mi s-a spus, ca  au fost bune, eu nu reusesc in momente de genul asta sa mananc prea mult si mai ales sa imi dau seama de gustul mancarii), cu muulti copaci in jur, asa cum ne place noua, cu veselie si mai ales cu IUBIRE!

 


bodybuilder trainer elixir steroids bodybuilding pancakes

como tomar cialis how much is it to rent a limo buy klonopin online legally tabletki na potencje sleeping pills names

best bodybuilding belt vitamin b12 vials bodybuilding growth hormone supplements
Guy Tries to Buy Toy Poodles, Gets Fluffy, Steroid-Pumped Giant Ferrets Instead https://ghanasoccernet.com/low-testosterone-levels-important-things-to-know A Tory victory will see the housing crisis continue | Dawn Foster
WWE star: ‘Bodybuilding saved my life’ steroid-usa Better Powerlifting by Bodybuilding – Juggernaut Training Systems